Alla inlägg den 11 april 2014

Av Amanda - 11 april 2014 23:28

Mitt huvud ( eller hjärnan ) är snart överkokt.

Asså, jag trodde jag hade ganska bra fantasi lixom men nu står det helt stilla i mitt lilla huvve.

Förra veckan snackade Leena och ungarna på ridskolan om vi skulle ha nån avslutning, de har ju faktiskt klarat sin allra första termin =)  Ja absolut! Något där de kan visa att de inte behöver rida runt med ledare och så längre för sina betalande föräldrar. Då ville de lixom de äldre eleverna ha nån slags uppvisning eller kadrilj. Vem blev satt på att skrida den planen i verket och komma på nåt?! Jo jag!


Jag har funderat och funderat... Så sist frågade jag ungarna vad de ville göra.

" Vi kan göra en pjäs!" sa Ebba. ( Såklart vem annars :P )

" Hur menar du då?" Undrar jag.

" Ja men typ Snövit eller nått fast med hästarna och att vi klär ut oss..."

Hmm jaaa... Men asså Då måste du ha minst 10 pers, ni är fem...

Ebba tänker efter...

" Du kan vara den elaka tanten för du har en svart häst hemma!" skiner hon upp.

" Haha tack för den... Meen vart ska vi få sju dvärgar ifrån?"

" Jamen... ser jag ut som nån som kommer på allt eller?!" får jag till svar..

Aja, får fundera lite på detta...

Har ni några förslag?

Dessa elever kan skritta, trava, stanna och svänga typ... Jag anser ju att en kadrilj kräver lite mer erfarenhet ( och jämt antal...)


Haha mja... vad ska jag mer säga?

Lite nervös för imorgon då det är tävlingsdags! Men all utrustning putsad, hästarna ryktade och transporten iordning. =)

Vi får se hur det går!


Haha mja träningen igår! Vi alla var på Micke och förklarade att han är knäpp som anmält oss till en dressyrtävling. Han menar att dressyren är viktig och det ena med det andra... Jo Sant, men tänk om jag till exempel lovat mormor att hänga med till kyrkan just den dagen? Har han nånsin sett en gammal tants besvikna min???? Jag bara undrar....

Aja, det är bara att träna... Nina är assnäll som hjälper mig med en hel del tips om vad domarna tittar efter extra mycket...

Men allting känns så bra med Felizia! Min fina fina tjej <3


Har börjat med att köra in Sirocco nu, han verkar tycka det är okej med tömmar och sele och att dra saker efter sig =) Inte en min rörde han när han fick släpa en hinderbom efter sig idag :)  Duktiga prinsen!

På söndag tänker jag testa med vagnen =)


Angående mina inridningshästar på ridskolan, Darla & Dandy så har de båda fått sina premiärer som lektionshästar. Som jag trodde så är Dandy nu nyaste favoriten ;) Underbar häst är han! Så kul att det går bra.

Och hemma är det ganska tomt på det planet då Queen Anne såldes häromdagen och kan nu se fram emot en karriär på hoppbanan tillsammans med sin nya ryttarinna.

Så mer tid till vänner och mina två pållar =)


Haha vilka umgås jag med förutom syrrans grabbar och Tess egentligen?  Mja, Ante och Sebbe iblann... Men döööööööööööööööööh hallå... Deras största intresse : TRAKTORER!

Okej, de finns gröna som heter John Deere, Röda New Holland och blå... sen gamla Massey Ferguson! Där tog min kunskap slut... Och mitt intresse slutade redan vid ordet Traktorer...


Aja, i påsk nån gång ska vi ha en storstädning i stallet. Typ spola av och tömma ut vinterbäddarna med mera och göra fint. Eventuellt plocka ner julpyntet i fönstren... ^^ Men efter det blire grillning och bara allmänt skoj! Så det ser jag framemot.

Och nej Caitlin! Du kan skippa Elmia-mässan iår! Du bara klagar på hur dyrt det är för att se ingenting så varför åka dit?! :P


Haha nee va tusan... Jag ska sova nu så nattinattnatt på er!

Presentation


You never can reach your goals without fighting - But never forget that you´re Awesome anyway

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Annat kul!


Ovido - Quiz & Flashcards