Alla inlägg den 2 augusti 2014

Av Amanda - 2 augusti 2014 13:47

Jag är såpass lat idag att jag bloggar från telefonen. Var på sin plats med en uppdatering!

Felizia repar sig bra från hovbölden så det är en lättnad, att min prinsessa kommer att bli frisk! Tycker att det har varit nog med sjuka/skadade hästar i år!
Casanova går det bra med, jag har inte lika mycket höjdskräck längre heller! Hans mankhöjd är högre än min längd haha :)
Tack syster för påminnelsen om att han fortfarande växer! Du är bara avis för att min springare är större än din vita ädla tjockis^^ first time ever jag har större häst än syster :)

Haha just ja... Va nere och badade med T.D igår. Tess å Lillfux hängde med så vi plaskade runt å hade oss ( tänk er två vilda ungar i bollhavet höga på socker).
T.D släppte lite på trycket och.. Ja, bajsade i vattnet på ren svenska! Men när kluttarna träffade vattenytan och skvätte vatten på honom så kommer han på att: " jag är ju en arab och borde uppföra mig som en!!"
Så likt en Lippizianare från Spanska Ridskolan i Wien så tar han ett hopp uppåt i luften.
En 10-poängare enligt Tess!

Naturligtvis flyger jag all världens väg bakåt och ner i vattnet. När man heter Amanda så kan ni ju räkna ut att jag INTE missade bajset som flyter runt.
Min kära vän Tess skrattar så att hon trillar av Lillfux och jag flyter runt bland det "förfinade" gräset i valet och kvalet om jag ska skratta eller gråta då min NYA bikini fått en ny doft och färg...
T.D tittar på mig som om jag inte vore klok som sitter där när jag ska vara på hans rygg istället...

Ja, ja hoppar upp på honom efter att ha försökt få bort det värsta. Hela vägen tillbaka till stallet så asgarvar Tess, T.D trippar stolt framåt lite extra nöjd med sig själv! Inga morötter till dig på en vecka!!!

Lämnar odågan i sin hage och går in och duschar. LÄNGE!!! För att få bort lukten.

Sedan nästa projekt! Att rädda bikinin som var vit och fin men numera har vissa grönbruna fläckar. Muttrar om hur dyr den var då det är en märkesbikini från Italien ( köpte den i Milano för två års veckopengar typ).

Jaha, handtvätt, ett paket tvättmedel, gnuggar och sköljer som en tok ändå går inte fläckarna bort!
Halvt förstörd så ringer jag Mormor för att be om råd! Hon föreslår klorin.. Och frågar varför jag red i bikini naturligtvis... Äre nu jag ska nämna att jag hade varken hjälm på mig eller träns på hingsten?!
Nja skippar det!!

Klorin... Funkade inte heller! Mer än att jag nu har bländvita fläckar här och var på bikinin. Så vi fick ta farväl av varandra för gott... Sorgligt men sant!

Jag försökte få lite tröst av mina medmänniskor - det gick inget vidare!
Tess bara skrattar.
Nicke frågade om jag fortfarande luktade bajs.
Ragge menade på att " lite skit dör man inte av".
Jim föreslog att skicka iväg T.D till slakt och köpa ny bikini för slaktpriset ( då fick han stryk av både mig och syster)
Caitie följde Tess exempel.
Sanna föreslog att jag och T.D kunde börja på cirkus.

Tack för det!

Ja, det var väl det som hänt.

Åkte upp till Rättvik i onsdags och stannade tills igår så vart bara två dar men ändå skoj.
Hela vägen till dalarna så påpekar grabbarna att vi åker ju Cadillac för att vi är bäst. Av någon sjuk anledning så sitter Ragge och Jim närmast stereon.
I X antal mil spelar de " Gamle Svarten" ( fin låt men ingen partydänga direkt) så efter att vi tjejer fått ett utbrott på dem byter de låt.
Gå in på spotify och sök på Viggen.... Så behöver jag inte säga mer!

När vi kommer fram så upp med husvagnen och sen ut på cruising. Och faktiskt, vi skötte oss allihopa :) stjärna i kanten tack!

Haha det roligaste jag kommer ihåg var när vi mötte Jims mamma i hans blåa Impala. Jim bara skriker att nån jävel snott hans bil!
Ragge agerar vapendragare och dessa två fyllon ska ut och slå ner aset. Att de ska ut genom fönstren på Cadillacen istället för att öppna dörren är för mig ett mysterium. Att de dessutom ska ut genom SAMMA ruta är ännu ett.
Caitlin sliter i dem och skriker att ingen har stulit bilen. Hon försöker dra in dem i bilen igen, så jag hoppar bak och hjälper till.
Jag lyckas dra in Jim och då blir det mer plats till Ragge som trillar ut.
Rakt ner i asfalten mitt i vägen men han undkom med lite skrapsår.
Ragge reser sig upp och lägger ut en lååååång svordomsramsa om GM, Cadillac och att detta ALDRIG hänt om vi åkt Chrysler...
Haha kan säga att folk glodde dänghårt på oss ;)

Systers kommentar: " akta lacken på MIN bil idioter!"

Nä det var det!
Pussen & Kramen

Presentation


You never can reach your goals without fighting - But never forget that you´re Awesome anyway

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Annat kul!


Ovido - Quiz & Flashcards