Alla inlägg den 9 augusti 2014

Av Amanda - 9 augusti 2014 13:19

Halloj!

Jaa, det var en... Intressant kväll igår minsann. Vi började med att äta tacos, grabbarna åt som om de aldrig sett mat innan! 2,5 kg köttfärs tog slut! Bra betyg allså :)

De började diskutera om det är dags att plocka ihop ett gäng och ställa till med en kräftskiva nu när det är augusti... Ni skulle inte ha planerat det liiite tidigare?! Just asking...

Ehm vi tjejer lade oss inte i deras planer då det gick från kräftor och brännvin till kantstenar och takläggning! Jag vet inte hur ekvationen gick ihop alls där...

Så vi får la se hur det blir med det där.
Sedan åkte vi in till stan i vanlig ordning, man träffar lite halvbekantningar och snackar, åker runt och har allmänt skoj.
Man verkligen slappnar av och inser att det kommer att bli en ganska lugn och trevlig kväll.

Tills vi möter Volvoraggarna och någon av dem slänger ut en glasflaska mitt i vägen. Den hamnade dock inte på marken utan på motorhuven på Ragges bil som rullade före oss i Bonnevillen. Dodgen blir nersölad av cidern som var kvar och flaskan spräcks när den träffar marken.
Olle girar snabbt undan Bonnevillen för att undvika splittret och punktering.

Killarna blir naturligtvis förbannade och efter en kort överläggning är hämnden ljuv.
Steg ett - hitta 940:n
Ganska snabbt avklarat!
Ragges chaufför tränger in Volvon mot trottoaren då den är så låg kan de inte köra upp på den. Olle kör förbi och blockerar den framåt medan mickes bil gör likadant bakåt.
Det var max 2 cm mellan bilarna!

Grabbarna flyger ut ur bilarna och sliter ut de fyra småkillarna ur Volvon och skäller ut dem efter noter. Allt eftersom så kommer även Anton och Kevin samt Volvons kompisar till platsen.

Jag och Caitlin tittar på varandra och sen på Volvon... Ut ur bilen så luftar vi däcken på sidan mot trottoaren. Man skruvar av luftventilerna bara och kastar bort korkarna.

De stackarna i Volvon är numera mer eller mindre nära gråten efter att de stora raggarna skäller på dem och tar tag i dem. De slogs inte utan bara talade om för dem att de gjort bort sig!
Haha jag kan slå vad om att de höll på att kissa ner sig!

När grabbarna anser att de är klara så åker vi iväg igen.
Vi ser hur 940:n verkligen försöker åka iväg men utan luft i däcken så blir det svårt utan att förstöra fälgarna som såg rätt dyra ut.

Vi fortsätter kvällen, Volvon står kvar en bra stund och det roligaste var att när de var iväg för att hämta hjälp och lämnat bilen så såg vi till att de fick parkeringsböter. Oturligt nog råkade Volvon stå i en lastzon..

En bärgningsbil hämtade den efter två timmar...
Det är nästan så man tycker synd om dem... Men de kommer nog aldrig kasta ut glas igen..

Annars var det ganska lugnt:)

Idag blire uteritt med Tess, Caitlin, Sanna, Nina och Natha så ska snart hämta in min springare som roat sig med att rulla sig...

Uppdaterar väl igen då det borde hända nåt skoj när 6 dårar.., ehm ryttare ska ut på tur :)

Pussar

Presentation


You never can reach your goals without fighting - But never forget that you´re Awesome anyway

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Annat kul!


Ovido - Quiz & Flashcards